Cena

otkupna cena zlata i srebra

Cena Zlata i Srebra

Moguće je na internetu naći cenu zlata izraženu u evrima ili nekoj drugoj valuti za jedan gram, tpravilo je da se sve službene berzanske cene zlata, srebra i drugih plemenitih metala tradicionalno formiraju isključivo u američkim dolarima za uncu, dok se cene izražene u ostalim valutama i težinskim merama izvode iz te osnovne jedinične cene. Unca je istorijska težinska mera za plemenite metale, i jednaka je težini od 31,1034768 grama.

Cena Zlata

Na grafikonu možete pratiti kretanje svetske cene zlata, izraženu u američkim dolarima za jednu uncu (31,1034768 grama).

Gold Coin Prices

Kao što rekosmo cena se menja, zapravo zlato biva sve skuplje i skuplje. Naš savet je da ga ne prodajete, jer će zasigurno cena sve više i više rasti. Poznato je da je velika kriza u svetu i da se štampa novac da bi se popunile stalne rupe u budzetu, nažalost do doprinosi devalvaciji novca. Na taj način cene plemienitih metala skaču!!

Cena Srebra

Na grafikonu možete pratiti kretanje svetske cene srebra u američkim dolarima za jednu uncu (31,1034768 grama).

Junk Silver Coins

Ukoliko se ipak opredelite za prodaju vašeg zlata ili srebra, budite slobodni, te nam pošaljite Vašu ponudu, jer kao što vidite cena plamenitih metala se stalno menja, a naša otkupna cena zavisi od količine i kvaliteta vaše ponde.

otkupna cena srebar i zlata - nakit

Cenu do 30 000, dinara isplaćujemo odmah na ruke, dok veće iznose plaćamo na vaš tekući račun.

Nezaboravite da nam pošaljete ponudu i da ponesete Vašu ličnu kartu :)